Jdi na obsah Jdi na menu

OBLIČEJOVÁ JÓGA

Náš obličej je to první, co naše okolí vidí a jak nás vnímá. Stárnutí bohužel zcela zastavit nelze, ale existují  2 způsoby, jak tento proces  alespoň pozastavit  – buď se můžeme vydat cestou plastické chirurgie anebo zvolit způsob přirozeného omlazení …. Já vám nabízím tu druhou variantu.

Obličejová jóga, neboli self lifting, je v podstatě soubor cviků, díky kterým můžeme omladit svůj obličej až o 10-15 let, pochopitelně v závislosti na mnoha faktorech, jako je věk, genetická dispozice atd, ale především vše závisí na Vaší vlastní vůli.

Jaké jsou bonusy obličejové jógy? Je téměř bez nákladů, je bezbolestná, provádíme korekci celého obličeje a krku, vypadá naprosto přirozeně, při pravidelném cvičení zachovává nebo navrací mládí, odstraňuje svalovou asymetrii obličeje a pokud cvičíte správně, pak je naprosto bezpečná. Navíc při jejím cvičení pomáháte celému svému tělu - lépe se cítíte jak psychicky, tak fyzicky a vracíte se ke své přirozené kráse. Léčebné účinky obličejové jógy nelze popřít.

Chcete udělat něco pro sebe? Chcete  zpevnit svou tvář a vrátit jí mladistvější kontury? Pak se přihlaste na některý z webinářů Obličejové jógy, které pro Vás pořádám.

Aktuální termíny najdete vždy v sekci NOVINKY.

Dozvíte se, co to vlastně obličejová jóga je a jak funguje, naučíte se cviky na jednotlivé partie obličeje, abyste je pak mohly samy procvičovat doma, dostanete praktické tipy k ošetření pleti a k vlastnímu cvičení a získáte přehledná skripta.

A abyste věřili tomu, že to vážně funguje - můžete si prohlédnout fotografie níže - na samém začátku mého cvičení a po cca 3 týdnech. Svaly v obličeji se  vypnou a obličej získá pozitivnější výraz. Bylo mi 44 let, když jsem začala s obličejovou gymnastikou - toto je důkaz, že to funguje bez ohledu  na věk. Své fotografie týkající se obličejové jógy nijak neupravuji, filtry nepoužívám, většina je s naprostou absencí make-upu, neb cvičit doporučuji (a to z mnoha důvodů) skutečně bez těchto "poněkud zbytečných vrstev" smiley

13.jpg