Jdi na obsah Jdi na menu

BENI BEAUTY

beni_a.jpg

Ptáte se, proč zrovna Beni Beuty? Je to vlastně úplně jednoduché – BENI – je složením mého jména – BENešová Iva

Slovo Beauty  - z anglického slova krása, či kráska – každá žena se chce líbit nebo ne? A od toho jsem tu, abych Vám s tím pomohla. Nejdůležitější je začít vždy u sebe, takže pokud se žena cítí dobře a je spokojená sama se sebou, je krásná i pro všechny kolem. To nejdůležitější je naše vlastní sebe-vědomí…

No a lotosový květ (coby tečka nad písmenkem I, alias něco jako pověstná třešinka na dortu) – lotos je rostlina plná symboliky. Je obrazem prvopočátku světa, vzniku života. Je symbolem znovuzrození, krásy, života, štěstí a duchovnosti, jednoty mikro a makrokosmu, symbolem harmonie mužského a ženského počátku. V indické a čínské mytologii je to symbol ctnosti a kázně, ale především ženství. Tato rostlina vyrůstá ze samého bahna, ale její květy jsou pokryty drobnými krystalky, díky kterým se květy nemohou ušpinit, bělostné květy září na hladině a odráží sluneční světlo – proto je tedy lotos symbolem čistoty.

A v neposlední řadě se v něm promítá mé propojení s jógou, kterou miluji a cvičím už dosti dlouho a koncem roku 2019 mě oslovila také obličejová jóga, které jsem se začala hlouběji věnovat a zdokonalovat tak, abych vám mohla své zkušenosti také dále předávat – takže svou péči o tělo můžeme řešit hezky komplexně.

Těším se na vás všechny, které budete chtít zapracovat na svém sebe-vědomí.